Czysta Firma to profesjonalna firma sprzątająca, która rozpoczęła swoją działalność w 2018 roku. Specjalizujemy się w kompleksowym czyszczeniu powierzchni, myciu okien wodą demineralizowaną oraz sprzątaniu biur i hal. Nasze usługi obejmują... sprzątanie mieszkań prywatnych, obiektów handlowych oraz innych firm. Dzięki naszemu doświadczeniu i zaangażowaniu, jesteśmy w stanie dostosować się do potrzeb każdego klienta, niezależnie od wielkości i stopnia zabrudzenia nieruchomości.
Nasza siedziba znajduje się w Andrychowie, jednak świadczymy usługi na terenie całego województwa Małopolskiego oraz Śląskiego. Wykorzystujemy nowoczesny sprzęt oraz wysokiej jakości środki czyszczące, co pozwala nam na osiągnięcie doskonałych efektów. Klienci cenią nas za profesjonalizm, szybkość działania oraz elastyczność w podejściu do zleceń. Zadowolenie naszych klientów jest dla nas priorytetem, dlatego staramy się, aby każda usługa była wykonana na najwyższym poziomie.
W Czystej Firmie wierzymy, że czystość to nie tylko estetyka, ale także zdrowie i komfort. Dlatego dokładamy wszelkich starań, aby nasze usługi były nie tylko skuteczne, ale także bezpieczne dla użytkowników. Nasz zespół składa się z wykwalifikowanych pracowników, którzy z pasją podchodzą do swojej pracy. Dzięki temu możemy zapewnić, że każda usługa będzie wykonana z należytą starannością i dbałością o szczegóły.