Firma DACH-DECKER, założona w 1997 roku, specjalizuje się w konstrukcjach i pokryciach dachowych oraz kompleksowym wykonaniu wnętrz budynków. Posiadamy dobrze wykwalifikowaną kadrę z wieloletnim doświadczeniem oraz odpowiednie uprawnienia do... realizacji wszelkich robót dachowych i wykończeniowych. Gwarantujemy przystępne ceny oraz solidnie wykonane usługi, a także wystawiamy długoletnie gwarancje na nasze prace.
Nasze doświadczenie pozwala nam na stosowanie nowoczesnych, energooszczędnych rozwiązań, które zapewniają bezpieczeństwo i zdrowie, a jednocześnie są możliwie tanie. Oferujemy również pomoc w doborze materiałów budowlanych, zapewniając ich bezpłatny transport oraz wykonując bezpłatne kosztorysy. Naszym klientom proponujemy kompleksowe usługi w zakresie usuwania azbestu, co jest niezwykle istotne dla bezpieczeństwa budynków.
Szybkie i sprawne wykonawstwo realizowane jest przez doświadczonych i regularnie szkolonych pracowników. Jeśli poważnie traktujesz sprawy związane z azbestem, skontaktuj się z nami, a przedstawimy Ci naszą ofertę cenową oraz podpiszemy umowę współpracy. Po zakończeniu prac zapewniamy wszystkie dokumenty powykonawcze, które uprawnią Cię do otrzymania dofinansowania oraz będą mogły być okazane organom kontrolnym.