Dachmur to renomowana firma rodzinna, która od 2000 roku z sukcesem łączy profesjonalne usługi budowlane z działalnością hurtowni materiałów najwyższej jakości. Założona przez Jolantę i Wojciecha... Nowosińskich, firma czerpie z doświadczeń w branży sięgających 1995 roku, stając się synonimem solidności, fachowości i kompleksowej obsługi dla klientów z Warszawy i okolicznych miejscowości, takich jak Jabłonna, Legionowo, Ciechanów czy Płońsk.
Naszą misją jest realizacja marzeń o idealnym domu poprzez zapewnienie najwyższych standardów wykonawstwa, energooszczędnych rozwiązań i trwałych materiałów. Kładziemy nacisk na indywidualne podejście, terminowość i transparentność na każdym etapie inwestycji – od fachowego doradztwa i kosztorysowania, aż po oddanie budynku pod klucz.
Zakres usług budowlanych Dachmur
Specjalizujemy się w kompleksowej obsłudze inwestycji budowlanych, oferując szeroki wachlarz usług, które gwarantują sprawną i profesjonalną realizację każdego projektu. Przede wszystkim realizujemy projekty budowy domów jednorodzinnych od A do Z, w tym w formule "pod klucz". Nasze doświadczone ekipy murarskie wznoszą ściany w różnych technologiach, zarówno jedno-, dwu-, jak i trójwarstwowe, a także z klinkieru. Ponadto wykonują solidne stropy Teriva i monolityczne, budują kominy oraz tworzą elementy małej architektury, takie jak ogrodzenia.
Szczególną dumą napawa nas nasza specjalizacja dekarska i ciesielska, ponieważ dachy to nasza pasja i jeden z kluczowych obszarów działalności. Zajmujemy się kompleksową budową i naprawą dachów, wykonując pokrycia z dachówki ceramicznej i cementowej, blachy na rąbek, blachodachówki, papy termozgrzewalnej czy gontów bitumicznych. Wdrażamy również nowoczesne rozwiązania, takie jak trwałe membrany EPDM. Nasze usługi ciesielskie obejmują wykonawstwo solidnych więźb dachowych, deskowanie oraz inne konstrukcje drewniane. Oferujemy także profesjonalny montaż i wymianę rynien oraz usługi mycia i malowania dachów w celu ich renowacji.
Uzupełnieniem naszej oferty są kompleksowe usługi wykończeniowe i dociepleniowe, ponieważ dbamy o estetykę, komfort i energooszczędność budynków. Wykonujemy docieplenia elewacji przy użyciu wysokiej jakości wełny mineralnej lub styropianu. Kładziemy także tynki wewnętrzne i elewacyjne, a także realizujemy wylewki i posadzki. Specjalizujemy się również w profesjonalnym docieplaniu poddaszy, co znacząco wpływa na komfort termiczny całego domu.
Hurtownia materiałów budowlanych
Jako Dachmur prowadzimy również doskonale zaopatrzone składy materiałów budowlanych w Jabłonnie (ul. Modlińska 39) i Ciechanowie (ul. Mazowiecka 15). Dzięki wieloletniej współpracy z czołowymi producentami oferujemy naszym klientom dostęp do szerokiej gamy certyfikowanych produktów w konkurencyjnych cenach. W naszym asortymencie klienci znajdą pełen wybór materiałów konstrukcyjnych od zaufanych marek, takich jak Silka, Ytong, Wienerberger Porotherm, H+H, Solbet czy Schiedel. Zapewniamy również bogatą gamę pokryć dachowych, w tym dachówki, blachodachówki i akcesoria od liderów rynku, do których należą Creaton, Wienerberger Koramic, Blachprofil, Pruszyński oraz Icopal.
W ofercie posiadamy także sprawdzone okna dachowe renomowanych firm Velux, Fakro i Roto, które doskonale doświetlą każde poddasze. Dbając o energooszczędność, dostarczamy najwyższej jakości materiały termoizolacyjne i hydroizolacyjne, w tym wełnę mineralną, styropian oraz systemy izolacyjne od Termoorganika, Isover, Rockwool, Dörken i Bauder. Naszą ofertę uzupełnia profesjonalna chemia budowlana oraz kompletne systemy suchej zabudowy, w tym tynki, kleje, farby i płyty gipsowo-kartonowe od Caparol, Knauf czy Kosbud. Dla klientów ceniących estetykę i trwałość przygotowaliśmy również szeroki asortyment cegieł i okładzin klinkierowych od producentów takich jak Terca/Wienerberger oraz King Klinkier.
Dlaczego warto wybrać dachmur?
Wybierając Dachmur, stawiasz na doświadczenie, jakość i bezpieczeństwo. Gwarantujemy kompleksową obsługę, która pozwala zaoszczędzić czas i zoptymalizować koszty budowy. Nasz zespół to fachowcy, którzy zapewniają profesjonalne doradztwo techniczne i pomagają w doborze najlepszych materiałów i technologii, dopasowanych do indywidualnych potrzeb każdego klienta. Zapraszamy do współpracy.
Kompleksowa budowa domów pod kluczprofesjonalne usługi dekarskieciesielskie i murarskie. Hurtownia materiałów budowlanych renomowanych marek. Fachowe doradztwo i realizacja. Warszawa i okolice.