Witaj w Dafis Studio, miejscu, gdzie pasja do fotografii łączy się z profesjonalizmem. Jako Dagmara, fotografka z 15-letnim doświadczeniem, tworzę unikalne kadry, które odzwierciedlają emocje, światło i estetykę. Specjalizuję się w stylowych
reportażach ślubnych, sesjach rodzinnych oraz wizerunkowych. Moje podejście do fotografii to nie tylko uchwycenie chwil, ale także opowiadanie historii, które pozostaną z Wami na zawsze.
W moim studio Szklarniowe Love w Żywcu organizuję sesje, które są dopasowane do pory roku i indywidualnych potrzeb klientów. Każda aranżacja jest starannie przemyślana, aby stworzyć magiczną atmosferę. Oferuję również mini sesje świąteczne, które przyciągają rodziny pragnące uwiecznić wyjątkowe momenty. Moje zdjęcia to nie tylko obrazy, ale emocje, które zatrzymują czas.
Dzięki współpracy z parami, rodzinami i przedsiębiorcami, tworzę spójny wizerunek marek osobistych. Oferuję profesjonalne sesje wizerunkowe oraz projektowanie identyfikacji wizualnej, co pozwala na budowanie silnej marki. Moje fotografie są pełne detali, światła i autentyczności, co sprawia, że każda sesja staje się niezapomnianym doświadczeniem.