DEZAL-Pro S.A. to polski producent gofrownic, który od lat dostarcza wysokiej jakości sprzęt do wypieku gofrów zarówno dla użytku domowego, jak i gastronomii. Nasze gofrownice charakteryzują się unikalną powłoką z greblonu, która zapobiega... przywieraniu ciasta, oraz mocą od 1300 do 1600 W, co zapewnia doskonałe rezultaty. Oferujemy różne modele, które różnią się grubością gofrów, co pozwala na dostosowanie do indywidualnych potrzeb klientów. W naszej ofercie znajdują się zarówno klasyczne gofrownice, jak i innowacyjne modele bąbelkowe, które zyskują coraz większą popularność.
Nasze urządzenia są nie tylko solidne, ale także łatwe w obsłudze, co sprawia, że każdy może przygotować idealne gofry w domowym zaciszu. Gofrownice DEZAL są dostępne w różnych rozmiarach i kolorach, a także wyposażone w praktyczne funkcje, takie jak lampki kontrolne czy możliwość przechowywania w pozycji pionowej. Dzięki temu, każdy użytkownik znajdzie model, który najlepiej odpowiada jego oczekiwaniom.
DEZAL-Pro S.A. cieszy się uznaniem zarówno w Polsce, jak i na rynkach zagranicznych, zdobywając wysokie oceny w serwisach opinii. Nasza oferta B2C oraz B2B jest atrakcyjna dla klientów indywidualnych oraz gastronomii, co czyni nas wiarygodnym partnerem w branży. Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą i wyboru idealnej gofrownicy dla siebie.