CDS Centrum Dietetyki Stosowanej w Białymstoku oferuje profesjonalne usługi dietetyczne, które pomagają w osiąganiu zdrowotnych celów bez głodu i frustracji. Nasze podejście opiera się na indywidualnych planach żywieniowych, które są dostosowane... do potrzeb każdego pacjenta. Dzięki blisko 20-letniemu doświadczeniu w pracy z pacjentami, zapewniamy skuteczne wsparcie w zmianie nawyków żywieniowych. Nasze konsultacje to nie tylko jednorazowe spotkania, ale początek długofalowej współpracy, która prowadzi do trwałych efektów.
Podczas pierwszej wizyty przeprowadzamy szczegółowy wywiad medyczny i żywieniowy, analizując styl życia, choroby oraz relację z jedzeniem. Oferujemy również analizę składu ciała, co pozwala na lepsze monitorowanie postępów. Wspólnie ustalamy realne cele i plan działania, który zwiększa zaangażowanie pacjenta. Po konsultacji pacjenci mogą korzystać z aplikacji Alloweat, która wspiera ich w codziennym odżywianiu.
Nasze usługi są skierowane do osób z różnymi problemami zdrowotnymi, takimi jak nadwaga, cukrzyca, insulinooporność czy choroby tarczycy. Dzięki indywidualnemu podejściu i nowoczesnym narzędziom, pomagamy w osiąganiu długotrwałych efektów zdrowotnych. Zaufało nam już ponad 10 tysięcy osób, co świadczy o skuteczności naszych metod.