Cześć! Nazywam się Monika Walaszczyk i jestem dietetykiem klinicznym oraz psychodietetykiem. Moim celem jest pomoc osobom, które zmagają się z problemami związanymi z odżywianiem, w tym insulinoopornością, niedoczynnością tarczycy oraz... zaburzeniami hormonalnymi. W mojej pracy stawiam na indywidualne podejście do każdej pacjentki, co pozwala mi dostosować metody do ich unikalnych potrzeb. Dzięki temu mogę skutecznie wspierać w procesie odchudzania oraz naprawy relacji z jedzeniem.
Specjalizuję się w dietoterapii, która ma na celu nie tylko utratę wagi, ale także poprawę ogólnego samopoczucia i zdrowia. Współpraca ze mną to nie tylko kolejna dieta, ale także edukacja żywieniowa, która pozwala na zbudowanie trwałych nawyków. Wierzę, że każdy może nauczyć się słuchać swojego ciała i podejmować świadome decyzje dotyczące odżywiania. Oferuję konsultacje zarówno w gabinecie w Krośnie, jak i online, co daje możliwość dostępu do moich usług z każdego miejsca.
Moje podejście opiera się na zrozumieniu i wsparciu, a nie na rygorystycznych zasadach. Pomagam pacjentkom w odzyskaniu wolności w jedzeniu oraz w budowaniu zaufania do siebie. Dzięki moim wskazówkom wiele kobiet odzyskało zdrowie i równowagę w życiu. Zapraszam do kontaktu, aby dowiedzieć się, jak mogę Ci pomóc.