Diuna Group to firma oferująca kompleksowe usługi tłumaczeniowe, które obejmują tłumaczenia zwykłe oraz specjalistyczne, dostosowane do potrzeb różnych branż. Nasze usługi są skierowane do firm, które pragną skutecznie komunikować się na rynkach... międzynarodowych. Specjalizujemy się w lokalizacji treści, co pozwala na dostosowanie produktów do specyfiki lokalnych rynków. Dzięki naszym doświadczonym tłumaczom, zapewniamy wysoką jakość przekładów, co potwierdzają liczne pozytywne opinie naszych klientów.
W ramach naszych usług oferujemy także tłumaczenia medyczne, patentowe oraz audiowizualne. Nasze podejście do tłumaczeń opiera się na zrozumieniu kontekstu oraz specyfiki branży, co pozwala na precyzyjne oddanie znaczenia oryginalnych tekstów. Dodatkowo, Diuna Group angażuje się w rozwój technologii tłumaczeniowych, oferując usługi związane z pozyskiwaniem i anotacją danych dla algorytmów sztucznej inteligencji.
Nasza oferta obejmuje również szkolenia dla tłumaczy oraz doradztwo w zakresie budowy działów tłumaczeniowych w firmach. Dzięki temu, możemy wspierać naszych klientów w efektywnym zarządzaniu procesami tłumaczeniowymi. Jesteśmy partnerem, na którym można polegać, a nasze doświadczenie i profesjonalizm sprawiają, że jesteśmy jednym z wiodących biur tłumaczeń w Polsce.