Centrum-Soft to sklep z tanim oprogramowaniem komputerowym, który oferuje szeroki wybór legalnych licencji na oprogramowanie dla firm oraz użytkowników indywidualnych. Nasza oferta obejmuje systemy operacyjne Microsoft Windows, pakiety biurowe... Microsoft 365, programy antywirusowe oraz narzędzia graficzne. Dzięki współpracy z certyfikowanymi dystrybutorami, zapewniamy oryginalne oprogramowanie w atrakcyjnych cenach, co czyni nas idealnym miejscem dla osób poszukujących sprawdzonych rozwiązań informatycznych.
W naszym asortymencie znajdziesz różne wersje systemów operacyjnych, takie jak Windows 7, 8.1, 10 oraz 11, które są dostosowane do potrzeb zarówno użytkowników domowych, jak i profesjonalistów. Oferujemy również pakiety biurowe Microsoft Office, które zwiększają produktywność i ułatwiają codzienną pracę. Nasze oprogramowanie jest dostępne w formie elektronicznej (ESD), co umożliwia szybką aktywację i wygodne korzystanie z zakupionych produktów.
Dodatkowo, zapewniamy pełne wsparcie techniczne oraz fakturę VAT 23% do każdego zakupu, co gwarantuje bezpieczeństwo i zgodność z obowiązującymi przepisami. Centrum-Soft to miejsce, gdzie znajdziesz wszystko, czego potrzebujesz, aby efektywnie zarządzać swoim oprogramowaniem komputerowym.