Dzień dobry! Trafili Państwo pod Dobry Adres. Jesteśmy młodym zespołem, pełnym pasji i energii do pracy. Zajmujemy się pośrednictwem w obrocie nieruchomościami oraz kompleksową obsługą Klienta przy realizacji transakcji. Jesteśmy z Państwem od... momentu aranżacji spotkania, przygotowywania ofert, wspólnej analizy potrzeb i sytuacji rynkowej, poprzez zebranie koniecznych do sprzedaży/kupna nieruchomości dokumentów, mediacje przy negocjacjach, aż do spotkania z notariuszem. Współpracujemy z kancelariami notarialnymi nie tylko na terenie Jeleniej Góry, ale też i poza regionem, wedle Państwa potrzeb.
Służymy pomocą i odpowiedzią na każde nurtujące pytanie. Zapewniamy przede wszystkim bezpieczeństwo transakcji, ale też komfort i oszczędność czasu. Oferujemy również obsługę posprzedażową, jesteśmy do dyspozycji, aby pomóc domknąć proces pełnego przejęcia/wydania nieruchomości. Nasze oferty obejmują różnorodne nieruchomości, w tym domy, mieszkania, działki oraz lokale użytkowe. Dzięki naszemu doświadczeniu i znajomości rynku, jesteśmy w stanie dostarczyć Państwu najlepsze rozwiązania dostosowane do indywidualnych potrzeb. Zapraszamy do kontaktu i skorzystania z naszych usług!