DOBRY DOM to firma specjalizująca się w zarządzaniu i administrowaniu nieruchomościami, w tym Wspólnotami Mieszkaniowymi oraz Współwłasnością. Nasze usługi obejmują również obsługę nieruchomości użyteczności publicznej, co pozwala nam na... współpracę z jednostkami administracji państwowej. Dzięki ponad dziesięcioletniemu doświadczeniu w branży, jesteśmy w stanie dostarczać usługi dostosowane do indywidualnych potrzeb naszych klientów.
W ramach naszej oferty proponujemy kompleksowe zarządzanie, które obejmuje rejestrację wspólnot, negocjowanie umów z dostawcami mediów oraz reprezentację przed organami administracji. Nasz zespół składa się z wykwalifikowanych specjalistów, którzy dbają o każdy aspekt zarządzania nieruchomościami, w tym kontrolę stanu bezpieczeństwa oraz współpracę z kancelariami prawnymi.
Dodatkowo, oferujemy usługi sprzątania, które zapewniają utrzymanie czystości w budynkach. Nasze działania obejmują regularne sprzątanie klatek schodowych, mycie okien oraz inne czynności uzgodnione z klientem. Dzięki nowoczesnym narzędziom komunikacji, jesteśmy w stałym kontakcie z właścicielami i zarządami, co pozwala na efektywne zarządzanie nieruchomościami oraz optymalizację kosztów.