Doktor Komputer to profesjonalny serwis komputerowy działający od 2009 roku, który oferuje kompleksowe usługi naprawy i modernizacji sprzętu komputerowego. Specjalizujemy się w serwisie laptopów oraz komputerów stacjonarnych, obsługując wszystkie... popularne marki, takie jak Acer, ASUS, Dell, HP, Lenovo, MSI i wiele innych. Nasza oferta obejmuje wymianę matryc, klawiatur, naprawę płyt głównych, a także odzyskiwanie danych z uszkodzonych nośników. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, jesteśmy w stanie szybko i skutecznie diagnozować oraz naprawiać usterki, co czyni nas jednym z wiodących serwisów w regionie.
Oferujemy również usługi budowy komputerów na zamówienie, dostosowując komponenty do indywidualnych potrzeb klientów. Niezależnie od tego, czy potrzebujesz komputera do pracy, gier czy twórczości, nasz zespół pomoże Ci w doborze odpowiednich podzespołów oraz ich montażu. Dodatkowo, zapewniamy serwis sprzętu Apple, w tym MacBooków i iMaców, oferując naprawy po zalaniu oraz wymianę baterii i dysków.
Nasza misja to przywracanie cyfrowego zdrowia Twoim urządzeniom. Dzięki bezpłatnej wstępnej diagnozie oraz przejrzystym cenom, możesz być pewien, że nie naciągamy naszych klientów na zbędne naprawy. Gwarantujemy również szybki czas realizacji usług, co sprawia, że jesteśmy idealnym wyborem dla osób potrzebujących sprawnego i rzetelnego serwisu komputerowego.