Dom Opieki Rodzinnej w Pierzchnicy to miejsce, które łączy komfort z rodzinną atmosferą. Położony w malowniczej okolicy, w pobliżu zieleni i miejskiej infrastruktury, oferuje pensjonariuszom przestronne pokoje jedno- i dwuosobowe, które są w pełni
wyposażone w łazienki, telewizory oraz dostęp do WiFi. Nasza placówka zapewnia całodobową opiekę wykwalifikowanego personelu, w tym pielęgniarek i terapeutów, co pozwala mieszkańcom na poprawę sprawności fizycznej oraz rozwijanie swoich pasji. W Domu Opieki Rodzinnej każdy pensjonariusz jest traktowany jak członek rodziny, co sprzyja tworzeniu bliskich relacji i wsparcia emocjonalnego.
Oferujemy również kompleksowy program rehabilitacji, który jest dostosowany do indywidualnych potrzeb każdego pacjenta. Nasz zespół fizjoterapeutów pracuje nad tym, aby każda osoba mogła wrócić do pełnej sprawności. W Domu Opieki Rodzinnej stawiamy na jakość życia naszych pensjonariuszy, oferując im nie tylko opiekę, ale także różnorodne zajęcia, które angażują zarówno ciało, jak i umysł. Wspieramy rozwój pasji, organizując warsztaty i spotkania, które pozwalają na aktywne spędzanie czasu.
Nasza oferta skierowana jest do osób, które pragną pozostać niezależne, cenią sobie komfort oraz bezpieczeństwo, jakie daje fachowa opieka. Wierzymy, że każdy zasługuje na godne życie w przyjaznym otoczeniu.