Nasza szkoła rysunku i malarstwa w Krakowie to miejsce, gdzie pasja do sztuki spotyka się z profesjonalnym nauczaniem. Oferujemy różnorodne kursy, które są dostosowane do potrzeb uczniów w każdym wieku. Prowadzimy zajęcia dla dzieci, młodzieży... oraz dorosłych, a także kursy przygotowawcze na studia architektoniczne i artystyczne. Nasza oferta obejmuje rysunek, malarstwo, akwarelę oraz grafikę komputerową, co pozwala na rozwijanie umiejętności w różnych technikach plastycznych.
W naszej pracowni stawiamy na indywidualne podejście do każdego ucznia. Nasi doświadczeni nauczyciele pomagają w rozwijaniu talentów oraz umiejętności artystycznych, niezależnie od poziomu zaawansowania. Organizujemy również warsztaty tematyczne, takie jak malowanie przy winie, które łączą naukę z zabawą i integracją uczestników. Dzięki przyjaznej atmosferze, nasi kursanci często nawiązują trwałe przyjaźnie, co sprawia, że nauka staje się jeszcze bardziej przyjemna.
Zachęcamy do zapoznania się z naszą ofertą kursów oraz do zapisów. Każdy może znaleźć coś dla siebie, niezależnie od wieku czy doświadczenia. Nasze kursy to nie tylko nauka, ale także możliwość odkrywania własnej kreatywności i pasji do sztuki.