Domki Nowęcin to idealne miejsce na wakacje nad morzem, położone w malowniczej okolicy koło Łeby. Oferujemy dwa murowane domki parterowe, które pomieszczą do 6 osób. Każdy domek wyposażony jest w trzy oddzielne sypialnie, przestronny pokój dzienny... z kominkiem, telewizorem oraz jadalnią. Nasze domki zapewniają komfort zarówno latem, jak i zimą, dzięki czemu można w nich spędzać czas o każdej porze roku.
W domkach znajduje się w pełni wyposażona kuchnia, co pozwala na samodzielne przygotowywanie posiłków. Dodatkowo, domek nr 1 jest przystosowany dla osób z ograniczoną mobilnością, co czyni naszą ofertę dostępną dla wszystkich. Na zewnątrz znajduje się taras, idealny do relaksu oraz plac zabaw dla dzieci, co sprawia, że jest to doskonałe miejsce dla rodzin.
Nasza oferta skierowana jest do miłośników morza, lasów oraz jezior. Oferujemy możliwość grzybobrania, wędkowania oraz spacerów w pięknej okolicy. Domki Nowęcin to miejsce, gdzie można odpocząć od codzienności i cieszyć się bliskością natury. Zapraszamy do rezerwacji pobytu i spędzenia niezapomnianych chwil w naszym ośrodku.