Nasza firma DOMOWNIK specjalizuje się w skupie nieruchomości w Krakowie oraz na terenie całej Polski. Oferujemy kompleksowe usługi, które obejmują zakup mieszkań, domów, działek budowlanych oraz lokali użytkowych. Skupujemy również nieruchomości z... problemami prawnymi, zadłużone, a także te wymagające remontu. Naszym celem jest zapewnienie szybkiej i bezpiecznej transakcji, która zaspokoi potrzeby naszych klientów.
W procesie sprzedaży stawiamy na uczciwość i przejrzystość. Gwarantujemy szybką wycenę, która może być przeprowadzona już podczas pierwszej rozmowy telefonicznej. Po ustaleniu szczegółów, wspólnie skompletujemy niezbędne dokumenty, co znacznie ułatwia cały proces. Po podpisaniu umowy, środki za nieruchomość są wypłacane natychmiastowo, co pozwala naszym klientom na szybkie odzyskanie gotówki.
Nasza oferta obejmuje również skup nieruchomości z obciążeniem kredytowym oraz tych zajętych przez komornika. Dzięki naszemu doświadczeniu, jesteśmy w stanie pomóc w trudnych sytuacjach, oferując pełne wsparcie prawne i finansowe. Działamy z zachowaniem dyskrecji, co jest szczególnie istotne w przypadku sprzedaży nieruchomości z lokatorami lub w złym stanie technicznym. Nasze podejście opiera się na zaufaniu i profesjonalizmie, co sprawia, że klienci czują się bezpiecznie, powierzając nam swoje nieruchomości.