Dragon Fight Club to jeden z największych i najbardziej renomowanych klubów sportów walki w regionie radomskim. Założony przez sensei Łukasza Guzika, syna znanych postaci karate, sensei Iwony Guzik oraz shihana Mirosława Guzika, klub oferuje... szeroki wachlarz treningów dla osób w każdym wieku. Nasze nowoczesne obiekty oraz doświadczona kadra instruktorska zapewniają najwyższy poziom treningów, co czyni nas idealnym miejscem dla początkujących oraz zaawansowanych zawodników.
W Dragon Fight Club oferujemy różnorodne zajęcia, w tym karate kyokushin, kickboxing, boks, capoeirę oraz treningi dla seniorów. Nasze profesjonalne sale treningowe są w pełni wyposażone w nowoczesny sprzęt, co pozwala na efektywne i bezpieczne treningi. Dodatkowo, zapewniamy komfortowe udogodnienia, takie jak szatnie, prysznice oraz bezpłatny parking dla naszych członków.
Nasza misja to nie tylko rozwijanie umiejętności sportowych, ale także budowanie silnej społeczności. Klub angażuje się w lokalne akcje społeczne i charytatywne, co przyczynia się do integracji mieszkańców Radomia. Zapraszamy do dołączenia do nas, aby wspólnie rozwijać pasję do sportów walki i osiągać zamierzone cele.