Drukarnia Braci Wielińskich to firma z prawie 30-letnim doświadczeniem na rynku poligraficznym, będąca pierwszą prywatną drukarnią offsetową w regionie. Prowadzona przez drugie pokolenie braci Wielińskich, firma nieustannie się rozwija, oferując... szeroki wachlarz usług, w tym druk offsetowy, cyfrowy oraz wielkoformatowy. Dzięki doskonale wyposażonej introligatorni, każde zamówienie jest starannie wykończone, co zapewnia wysoką jakość finalnych produktów. Współpracujemy z wieloma lokalnymi firmami, klubami sportowymi oraz instytucjami publicznymi, co świadczy o naszym profesjonalizmie i zaufaniu, jakim obdarzają nas klienci.
Nasza oferta obejmuje różnorodne techniki druku, które dostosowujemy do indywidualnych potrzeb klientów. Druk offsetowy jest idealny dla dużych nakładów, oferując bogate możliwości kolorystyczne i uszlachetnienia. Z kolei druk cyfrowy to doskonałe rozwiązanie dla zleceń realizowanych „od ręki”, a druk wielkoformatowy sprawdza się w produkcji banerów, billboardów i innych materiałów reklamowych. Dzięki nowoczesnym technologiom, jesteśmy w stanie sprostać wymaganiom nawet najbardziej wymagających klientów.
W ramach naszych działań, realizujemy również projekty proekologiczne, takie jak publikacja dotycząca odnawialnych źródeł energii, co pokazuje nasze zaangażowanie w ochronę środowiska. Dofinansowanie z Unii Europejskiej na innowacyjne technologie poligraficzne pozwala nam na dalszy rozwój i podnoszenie jakości świadczonych usług. Jesteśmy przekonani, że nasza pasja do druku oraz dbałość o szczegóły sprawiają, że klienci chętnie do nas wracają.