Zakład Poligraficzny ELGRAF to najdłużej działająca drukarnia w Elblągu, która od 1991 roku oferuje usługi druku na najwyższym poziomie. Specjalizujemy się w druku offsetowym, fleksograficznym oraz cyfrowym, co pozwala nam na realizację... różnorodnych projektów. Posiadamy nowoczesny park maszynowy, który gwarantuje wysoką jakość druku oraz krótkie terminy realizacji zleceń. Nasze usługi obejmują nie tylko druk, ale także introligatorstwo oraz uszlachetnianie druków, takie jak laminowanie czy lakierowanie.
W naszej ofercie znajdują się etykiety kompostowalne, plakaty, ulotki, foldery, wizytówki, papier firmowy, etykiety samoprzylepne, kalendarze, opakowania kartonowe, katalogi oraz druki akcydensowe. Dzięki innowacyjnym technologiom w postprodukcji, jesteśmy w stanie dostarczyć produkty zgodne z najwyższymi standardami jakości. Naszymi klientami są agencje reklamowe, zakłady produkcyjne, instytucje publiczne oraz odbiorcy indywidualni, co świadczy o zaufaniu, jakim nas obdarzają.
Dzięki ciągłej modernizacji parku maszynowego oraz dbałości o jakość usług, Zakład Poligraficzny ELGRAF zyskał renomę na rynku lokalnym i krajowym. Nasza produkcja w 50% trafia na rynki zagraniczne, co potwierdza naszą konkurencyjność i profesjonalizm. Zapraszamy do współpracy oraz do odwiedzenia naszego sklepu firmowego, gdzie można zakupić druki akcydensowe oraz artykuły papiernicze.