Drukarnia Tomczak w Śremie to rodzinna firma, która od 1986 roku świadczy kompleksowe usługi poligraficzne. Dzięki ponad 30-letniemu doświadczeniu, zdobyliśmy zaufanie wielu klientów, którzy cenią nas za profesjonalizm oraz indywidualne podejście... do każdego zlecenia. Nasza oferta obejmuje szeroki zakres usług, w tym druk offsetowy, sitodrukowy oraz cyfrowy, co pozwala nam dostosować się do potrzeb zarówno klientów indywidualnych, jak i dużych przedsiębiorstw.
W naszej drukarni wykonujemy różnorodne materiały reklamowe, takie jak ulotki, katalogi, wizytówki, kalendarze oraz pieczątki. Oferujemy również grawerowanie laserowe, które umożliwia tworzenie unikalnych gadżetów reklamowych. Nasz nowoczesny park maszynowy zapewnia wysoką jakość druku oraz szybkie terminy realizacji, co jest istotne dla naszych klientów. Jesteśmy otwarci na sugestie i chętnie współpracujemy na każdym etapie realizacji projektu.
Dzięki zastosowaniu nowoczesnych technologii, takich jak druk cyfrowy, możemy realizować zarówno małe, jak i duże zamówienia w krótkim czasie. Nasze usługi są dostępne dla klientów z różnych branż, a także dla osób prywatnych, które potrzebują materiałów reklamowych. Zapraszamy do kontaktu i skorzystania z naszej oferty, aby wspólnie stworzyć coś wyjątkowego.