Ecoplanet to firma działająca w branży odnawialnych źródeł energii, która od 2017 roku projektuje i montuje instalacje OZE na Śląsku. Specjalizujemy się w fotowoltaice oraz pompach ciepła, oferując rozwiązania, które pozwalają mieszkańcom regionu... cieszyć się czystym powietrzem i niezależnością energetyczną. Nasze podejście do każdego projektu jest indywidualne, co pozwala na optymalne dopasowanie instalacji zarówno pod względem technicznym, jak i estetycznym. Dzięki współpracy z renomowanymi producentami, oferujemy produkty z gwarancją nawet do 30 lat.
W naszej ofercie znajdują się instalacje fotowoltaiczne dla domów i firm, pompy ciepła, a także wiaty carporty i magazyny energii. Dążymy do tego, aby nasze rozwiązania były nie tylko efektywne, ale także przyjazne dla środowiska. Wierzymy, że poprzez zastosowanie odnawialnych źródeł energii możemy przyczynić się do poprawy jakości życia na Śląsku, eliminując smog i zanieczyszczenia. Nasze instalacje pozwalają na znaczną redukcję emisji CO2 oraz oszczędności finansowe dla naszych klientów.
Zachęcamy do kontaktu z nami, aby uzyskać więcej informacji na temat naszych usług. Jesteśmy gotowi odpowiedzieć na wszystkie pytania i pomóc w wyborze najlepszego rozwiązania energetycznego dla Twojego domu lub firmy.