ECUDIAG Wrocław to firma, która od 2005 roku specjalizuje się w szeroko pojętej elektronice samochodowej. Nasza oferta obejmuje różnorodne usługi, w tym chiptuning, programowanie kluczy oraz naprawę i sprzedaż komputerów samochodowych. Dzięki... nowoczesnemu sprzętowi i regularnym aktualizacjom, jesteśmy w stanie sprostać nawet najtrudniejszym problemom związanym z elektroniką w pojazdach. Posiadamy również status nieautoryzowanego warsztatu partnerskiego Volkswagen Polska, co potwierdza nasze kompetencje w zakresie diagnostyki i programowania online.
W naszej ofercie znajdziesz także usługi związane z filtrami cząstek stałych (DPF), immobilizerami oraz kodami radiowymi. Chiptuning, który oferujemy, to bezpieczna modyfikacja oprogramowania silnika, która pozwala na zwiększenie mocy oraz oszczędności paliwa. Nasze usługi są legalne i dostosowane do potrzeb zarówno właścicieli samochodów osobowych, jak i ciężarowych. Zespół doświadczonych specjalistów zapewnia wysoką jakość usług oraz satysfakcję klientów.
Zachęcamy do skorzystania z naszych usług, które są dostępne w atrakcyjnych cenach. Nasze profesjonalne podejście oraz nowoczesne technologie sprawiają, że jesteśmy w stanie zrealizować każde zlecenie z najwyższą starannością. ECUDIAG Wrocław to gwarancja jakości i zadowolenia z wykonanej pracy.