Nazywam się Edyta Morwińska i zapraszam do mojego studia pilatesu w Grodzisku Mazowieckim. Moja przygoda z pilatesem zaczęła się kilka lat temu, kiedy postanowiłam zadbać o swoje zdrowie i kondycję. Dzięki treningom pod okiem doświadczonych... instruktorów, odkryłam, jak ważna jest świadomość ciała, oddech oraz równowaga. Pilates stał się dla mnie nie tylko formą aktywności fizycznej, ale także sposobem na odnalezienie wewnętrznego spokoju i harmonii. W moim studio oferuję różnorodne zajęcia, które dostosowane są do indywidualnych potrzeb uczestników.
W ofercie znajdują się zarówno zajęcia grupowe, jak i indywidualne, prowadzone na najlepszym sprzęcie. Uczestnicy mogą skorzystać z treningów na reformerach, a także z zajęć takich jak TRX Flow, Aerial Joga czy Pilates Mata. Każda z tych form ruchu ma swoje unikalne zalety i pozwala na wszechstronny rozwój ciała. Moim celem jest, aby każdy uczestnik czuł się komfortowo i bezpiecznie, niezależnie od poziomu zaawansowania. Gwarantuję, że znajdziesz przyjemność w ruchu, a treningi będą dostosowane do Twoich możliwości.
W moim studio panuje przyjazna atmosfera, a pozytywna energia sprawia, że każdy trening staje się przyjemnością. Zachęcam do dołączenia do naszej społeczności, gdzie wspólnie będziemy dążyć do sprawności i zdrowia. Pilates to nie tylko ćwiczenia, to styl życia, który przynosi korzyści zarówno ciału, jak i umysłowi.