EKO-SAM to firma instalacyjna, która od 2019 roku wspiera klientów w przechodzeniu na nowoczesne i ekologiczne rozwiązania energetyczne. Specjalizujemy się w tworzeniu efektywnych systemów, które obniżają koszty utrzymania budynków oraz zwiększają... niezależność energetyczną. Nasze usługi obejmują doradztwo, projektowanie, montaż oraz serwis instalacji, co pozwala na kompleksową obsługę inwestycji. Dzięki naszemu doświadczeniu i zaangażowaniu, dostosowujemy rozwiązania do indywidualnych potrzeb każdego klienta.
W ofercie EKO-SAM znajdują się instalacje fotowoltaiczne, które pozwalają na znaczną redukcję rachunków za energię elektryczną. Oferujemy również systemy grzewcze, klimatyzację, wentylację oraz instalacje elektryczne i hydrauliczne. Nasze rozwiązania są zgodne z obowiązującymi normami i zapewniają bezpieczeństwo oraz komfort użytkowania. Dodatkowo, pomagamy w uzyskaniu dofinansowań, co czyni inwestycje bardziej dostępnymi.
Naszym celem jest nie tylko dostarczanie nowoczesnych technologii, ale także edukacja klientów w zakresie oszczędności energii i ochrony środowiska. Wspieramy naszych klientów na każdym etapie realizacji projektu, co pozwala na osiągnięcie maksymalnych korzyści z inwestycji w odnawialne źródła energii.