Firma EKO-TOX, założona w 1993 roku w Nędza, specjalizuje się w ochronie przed szkodnikami, oferując usługi dezynfekcji, dezynsekcji i deratyzacji na terenie całej Polski. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu oraz wykwalifikowanej kadrze... specjalistów, EKO-TOX zapewnia najwyższą jakość usług, co potwierdzają liczne certyfikaty, w tym ISO 9001 i ISO 14001. Nasza misja to ochrona środowiska poprzez ekologiczne metody zwalczania szkodników, co czyni nas liderem w branży.
W ramach naszych usług oferujemy kompleksową ochronę obiektów przed szkodnikami, w tym audyty biologiczne oraz ocenę ryzyka zgodnie z normami HACCP, IFS i BRC. Nasze innowacyjne podejście obejmuje również cyfrowy system monitorowania CERBER, który umożliwia efektywne zarządzanie dokumentacją oraz dostęp do szczegółowych raportów po każdej interwencji. Dzięki temu klienci mogą być pewni, że wszystkie działania są dokładnie kontrolowane i dokumentowane.
EKO-TOX to nie tylko usługi zwalczania szkodników, ale także edukacja i doradztwo w zakresie ochrony obiektów. Oferujemy bezpłatne szkolenia multimedialne oraz możliwość organizacji szkoleń stacjonarnych, co pozwala naszym klientom na lepsze zrozumienie problematyki związanej z szkodnikami. Nasze podejście do klienta jest indywidualne, co sprawia, że każda oferta jest dostosowana do specyficznych potrzeb danego obiektu.