EKOLAND to firma zajmująca się kompleksowym zarządzaniem odpadami komunalnymi, działająca na rynku od 1999 roku. Nasza misja koncentruje się na ochronie środowiska naturalnego oraz podnoszeniu jakości życia mieszkańców poprzez dostarczanie... wysokiej jakości usług w zakresie gospodarki odpadami. Posiadamy wykwalifikowaną kadrę oraz nowoczesny sprzęt, co pozwala nam na efektywne i profesjonalne podejście do odbioru i zagospodarowania odpadów.
W ramach naszej działalności oferujemy odbiór stałych odpadów komunalnych, selektywną zbiórkę, a także odbiór odpadów budowlanych i rozbiórkowych. Dodatkowo zajmujemy się utrzymywaniem czystości ulic w gminach oraz likwidacją dzikich wysypisk. Współpracujemy z instytucjami publicznymi, firmami oraz osobami fizycznymi, co pozwala nam na dostosowanie naszych usług do indywidualnych potrzeb klientów.
Nasze punkty selektywnej zbiórki odpadów komunalnych są dostępne dla mieszkańców, co ułatwia segregację i recykling. Dzięki naszym działaniom, mieszkańcy mogą aktywnie uczestniczyć w ochronie środowiska, a my zapewniamy im wsparcie i niezbędne informacje dotyczące prawidłowego zarządzania odpadami.