Ekopral to firma z Torunia, która od 1997 roku świadczy profesjonalne usługi pralnicze dla klientów indywidualnych oraz instytucji. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu i nowoczesnym technologiom, stała się ekspertem w branży pralniczej. Oferujemy... szeroki wachlarz usług, w tym pranie wodne, czyszczenie chemiczne, maglowanie oraz prasowanie. Nasze maszyny są przyjazne dla środowiska i spełniają europejskie normy, co zapewnia bezpieczeństwo zarówno dla tkanin, jak i dla otoczenia.
W Ekopral dbamy o jakość i terminowość usług, co pozwoliło nam zdobyć zaufanie kilkuset tysięcy klientów. Oferujemy kompleksową obsługę firm, w tym pranie odzieży roboczej oraz uniformów. Nasze usługi są dostosowane do potrzeb różnych branż, takich jak hotele, restauracje czy instytucje publiczne. Dodatkowo, proponujemy usługi ozonowania, które skutecznie eliminują alergeny, bakterie i nieprzyjemne zapachy, co jest szczególnie ważne dla alergików.
Nasza oferta obejmuje również usługi dodatkowe, takie jak impregnacja, apretura, odplamianie oraz czyszczenie dywanów i wykładzin. Dzięki innowacyjnym metodom i profesjonalnemu podejściu, zapewniamy, że każda tkanina zachowa swój pierwotny wygląd i trwałość. Ekopral to synonim jakości i zaufania w branży pralniczej.