EL-WADO to firma specjalizująca się w kompleksowych usługach z zakresu elektrotechniki, oferująca instalacje elektryczne zarówno dla klientów indywidualnych, jak i przemysłowych. Nasze usługi obejmują instalacje elektryczne, odgromowe, a także... instalacje agregatów prądotwórczych oraz baterii kompensacji mocy. Dzięki wykwalifikowanej kadrze i nowoczesnemu sprzętowi, zapewniamy wysoką jakość wykonania oraz bezpieczeństwo użytkowania. Każda realizacja objęta jest pisemną gwarancją oraz protokołem z pomiarów elektrycznych, co potwierdza naszą rzetelność i profesjonalizm.
W naszej ofercie znajdują się również pomiary elektryczne oraz przeglądy instalacji, które są niezbędne do zapewnienia ich prawidłowego funkcjonowania. Prowadzimy także prace projektowe i dozorowe, co pozwala nam na kompleksową obsługę inwestycji. Nasze doświadczenie w branży oraz znajomość nowoczesnych rozwiązań technologicznych sprawiają, że jesteśmy w stanie sprostać nawet najbardziej wymagającym projektom. Dodatkowo, oferujemy wynajem sprzętu specjalistycznego, co zwiększa naszą elastyczność i możliwości realizacji zleceń.
Działamy na terenie województwa małopolskiego i śląskiego, a nasze usługi są dostępne w przystępnych cenach. Zaufaj profesjonalistom i skontaktuj się z nami, aby omówić szczegóły współpracy.