Electro Viking to firma, która od 2023 roku zajmuje się kompleksową obsługą w branży elektrycznej i fotowoltaicznej. Specjalizujemy się w diagnozowaniu i naprawie awarii elektrycznych, a także w projektowaniu oraz montażu nowoczesnych instalacji... fotowoltaicznych. Nasze usługi są skierowane zarówno do klientów indywidualnych, jak i biznesowych, co pozwala nam dostosować ofertę do różnorodnych potrzeb. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu i zaawansowanym technologiom, zapewniamy najwyższą jakość i niezawodność realizacji.
Nasza oferta obejmuje również instalacje hybrydowe, które łączą różne źródła energii, a także serwis systemów, co pozwala na ich długotrwałą sprawność. W Electro Viking stawiamy na nowoczesne rozwiązania, które zwiększają efektywność energetyczną i przyczyniają się do zrównoważonego rozwoju. Nasz zespół składa się z wykwalifikowanych specjalistów, którzy z pasją podchodzą do każdego projektu, dbając o indywidualne potrzeby klientów.
Wspieramy naszych klientów na każdym etapie współpracy, od wstępnej analizy zapotrzebowania na energię, przez dobór optymalnych rozwiązań, aż po fachowy montaż i serwis. Dzięki temu, każdy projekt jest realizowany z najwyższą starannością, co przekłada się na zadowolenie naszych klientów.