Firma Elektra specjalizuje się w zakładaniu instalacji elektrycznych, oferując kompleksowe usługi w zakresie montażu, modernizacji oraz serwisu instalacji elektrycznych. Nasze usługi obejmują zarówno budynki mieszkalne, jak i przemysłowe, co... pozwala nam dostosować ofertę do indywidualnych potrzeb klientów. Posiadamy niezbędne uprawnienia oraz doświadczenie, co gwarantuje wysoką jakość świadczonych usług.
Oferujemy również instalacje alarmowe, które zapewniają bezpieczeństwo w różnych obiektach, takich jak domy, mieszkania, biura czy instytucje publiczne. Nasze systemy alarmowe są projektowane z myślą o potrzebach klienta, a ich montaż oraz serwis są realizowane przez wykwalifikowany zespół. Współpracujemy z renomowanymi producentami, co zapewnia niezawodność i nowoczesność naszych rozwiązań.
Dodatkowo, w ofercie posiadamy instalacje inteligentne, które integrują różne systemy w jeden spójny mechanizm, co zwiększa komfort użytkowania. Nasze instalacje są dostosowane do indywidualnych potrzeb, co sprawia, że są dostępne nie tylko dla dużych firm, ale także dla klientów indywidualnych. Zajmujemy się także telewizją przemysłową oraz satelitarną, oferując kompleksowy montaż i serwis tych systemów.