Firma Elektro Energ Łukasz Leszman specjalizuje się w instalacjach elektrycznych oraz teleinformatycznych. Oferujemy szeroki zakres usług, w tym instalacje elektryczne 230/400V, które są niezbędne w domach, mieszkaniach oraz obiektach... przemysłowych. Nasze usługi obejmują również pomiary elektryczne, które są kluczowe dla zapewnienia bezpieczeństwa użytkowania instalacji. Wykonujemy pomiary ochronne, które są wymagane przez przepisy prawa, a każdy z nich kończy się wystawieniem protokołu, co jest niezbędne do odbioru budynku.
W naszej ofercie znajdują się także inteligentne instalacje FIBARO, które umożliwiają zdalne sterowanie urządzeniami elektrycznymi bez konieczności zmiany okablowania. Dodatkowo, zajmujemy się montażem systemów alarmowych SSWiN oraz monitoringu CCTV, co pozwala na skuteczne zabezpieczenie obiektów przed kradzieżą i innymi zagrożeniami. Nasze usługi obejmują również instalacje sieci komputerowych LAN i WiFi, co umożliwia efektywną komunikację i przesył danych.
Zespół Elektro Energ dba o to, aby każda instalacja była wykonana zgodnie z obowiązującymi normami i standardami. Nasze doświadczenie oraz profesjonalne podejście do każdego zlecenia sprawiają, że jesteśmy w stanie sprostać oczekiwaniom nawet najbardziej wymagających klientów. Zapraszamy do kontaktu, aby poznać szczegóły naszej oferty oraz skorzystać z naszych usług.