Elektro-Global to hurtownia narzędzi, która oferuje szeroki asortyment części zamiennych do elektronarzędzi oraz akcesoriów. Nasza oferta obejmuje produkty renomowanych marek, takich jak DeWALT, Bosch, Makita, Metabo i wiele innych. Dzięki
współpracy z wiodącymi producentami, zapewniamy wysoką jakość i niezawodność oferowanych produktów. Nasz zespół ekspertów jest zawsze gotowy, aby pomóc w doborze odpowiednich części oraz narzędzi, co czyni zakupy u nas prostymi i przyjemnymi.
Oferujemy również usługi serwisowe, które obejmują diagnostykę oraz naprawę elektronarzędzi. Nasza oferta serwisowa jest dostosowana do potrzeb klientów, a wycena naprawy jest darmowa. Po akceptacji kosztów, naprawy są realizowane w ciągu 14 dni roboczych. Dodatkowo, proponujemy przedłużanie gwarancji oraz badania okresowe maszyn, co pozwala na utrzymanie sprzętu w doskonałym stanie przez dłuższy czas.
W Elektro-Global stawiamy na profesjonalną obsługę klienta oraz indywidualne podejście do każdego zamówienia. Naszym celem jest zadowolenie klientów, dlatego dbamy o to, aby każdy mógł znaleźć u nas to, czego potrzebuje. Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą oraz do kontaktu z naszym zespołem, który chętnie odpowie na wszelkie pytania.