Firma Elektro-Serwis działa na rynku motoryzacyjnym od 1989 roku, co daje jej 28-letnie doświadczenie w branży. Jako pionier w Zawierciu, Elektro-Serwis jako pierwszy montował instalacje gazowe oraz uruchomił stację auto-gazu w mieście.... Specjalizuje się w serwisie wielomarkowym, oferując kompleksowe usługi naprawcze, w tym mechanikę pojazdową, obsługę klimatyzacji oraz wymianę oleju. Dzięki połączeniu serwisu samochodowego z sklepem, klienci mogą liczyć na szybki dostęp do części, które są dostarczane w ciągu 24 godzin.
W Elektro-Serwis stawiamy na jakość i profesjonalizm. Nasz zespół składa się z doświadczonych specjalistów, którzy korzystają z nowoczesnych narzędzi i technologii. Oferujemy zarówno oryginalne części, jak i tańsze zamienniki, co pozwala nam dostosować ofertę do potrzeb każdego klienta. Dodatkowo, dla stałych klientów przewidujemy rabaty na naprawy oraz zakupy części, co czyni nasze usługi jeszcze bardziej atrakcyjnymi.
Naszym celem jest zapewnienie najwyższej jakości usług w przystępnych cenach. Wykonujemy tylko te czynności, które zostały wcześniej uzgodnione z klientem, co eliminuje niespodzianki przy odbiorze pojazdu. Dzięki temu klienci mogą mieć pewność, że ich samochody są w dobrych rękach, a każda naprawa jest przeprowadzana zgodnie z zaleceniami producentów.