ELEKTROINSTAL to firma z ponad 30-letnim doświadczeniem w branży elektroenergetycznej. Specjalizujemy się w wykonawstwie robót elektroenergetycznych w budownictwie przemysłowym oraz w obiektach zabytkowych. Nasze realizacje obejmują instalacje... elektryczne w szpitalach, biurowcach, obiektach sportowych oraz na oczyszczalniach ścieków. Dzięki wykwalifikowanej kadrze elektromonterów oraz inżynieryjno-techniczną, jesteśmy w stanie zrealizować nawet najbardziej skomplikowane projekty.
Nasza oferta obejmuje szeroki zakres usług, w tym budowę stacji transformatorowych, instalacje niskoprądowe oraz oświetlenie ulic i terenów przemysłowych. Posiadamy odpowiednie zaplecze techniczne oraz finansowe, co pozwala nam na terminowe i rzetelne wykonanie zleceń. Współpracujemy z wieloma partnerami biznesowymi, co potwierdza nasze doświadczenie i jakość świadczonych usług.
Zadowolenie naszych klientów jest dla nas priorytetem. Na swoim koncie mamy wiele udanych realizacji, które można zobaczyć w naszym portfolio. Jesteśmy otwarci na nowe wyzwania i chętnie podejmujemy się kolejnych projektów, które przyczyniają się do rozwoju infrastruktury elektroenergetycznej w regionie.