Specjalizujemy się w kompleksowej naprawie automatycznych skrzyń biegów, oferując szeroki zakres usług, które obejmują diagnostykę, naprawy mechaniczne i elektroniczne, a także wymianę oleju i adaptację. Nasza oferta skierowana jest do właścicieli
pojazdów różnych marek, w tym Mercedes, BMW, VW i wielu innych. Problemy z automatycznymi skrzyniami biegów mogą objawiać się szarpaniem, brakiem zmiany biegów czy wchodzeniem w tryb awaryjny. Dzięki naszej wiedzy i doświadczeniu jesteśmy w stanie skutecznie zdiagnozować i naprawić każdy typ skrzyni, w tym DSG, CVT oraz klasyczne automaty.
Nasze usługi obejmują również naprawę sterowników TCU/TCM, wymianę sprzęgieł, łożysk oraz mechatroniki. Wykonujemy dynamiczną wymianę oleju z płukaniem układu, co jest kluczowe dla prawidłowego funkcjonowania skrzyni biegów. Po każdej naprawie przeprowadzamy test drogowy oraz adaptację skrzyni, co zapewnia jej prawidłowe działanie. Gwarantujemy wysoką jakość usług dzięki zastosowaniu oryginalnych części oraz profesjonalnemu podejściu do każdego zlecenia.
Zachęcamy do skorzystania z naszych usług, które są dostępne dla klientów z całego województwa lubelskiego. Oferujemy bezpłatną diagnostykę komputerową oraz możliwość odbioru pojazdu z Lublina. Nasza firma cieszy się pozytywnymi opiniami klientów, którzy doceniają naszą fachowość oraz terminowość realizacji usług.