ElektroTech Fijał to rodzinna firma z Myślenic, która od 1995 roku świadczy usługi elektryczne na terenie Małopolski. Specjalizujemy się w kompleksowych instalacjach elektrycznych, pomiarach, automatyce oraz systemach zabezpieczeń. Nasze
doświadczenie oraz nowoczesne technologie pozwalają nam na realizację projektów, które są nie tylko funkcjonalne, ale przede wszystkim bezpieczne. Dzięki wysokim kwalifikacjom i rzetelnemu podejściu, zapewniamy najwyższy poziom jakości wykonania, co potwierdzają liczne pozytywne opinie naszych klientów.
W naszej ofercie znajdują się profesjonalne pomiary instalacji elektrycznych, odgromowych oraz oświetlenia, które są obowiązkowe co pięć lat. Oferujemy również odbiory instalacji elektrycznych z pełną dokumentacją, co jest niezbędne do uzyskania zgody na użytkowanie budynku. Nasze usługi obejmują także projektowanie i wykonanie instalacji elektrycznych, a także modernizację istniejących systemów. Współpracujemy z uznanymi producentami, co pozwala nam na oferowanie rozwiązań trwałych i niezawodnych.
Dzięki rodzinnemu charakterowi firmy, możemy zagwarantować indywidualne podejście do każdego klienta oraz terminowość realizacji zleceń. Nasza pasja do elektryki oraz wieloletnie doświadczenie sprawiają, że jesteśmy w stanie sprostać nawet najbardziej wymagającym projektom. Zapraszamy do kontaktu i skorzystania z naszych usług, które są zawsze dostosowane do potrzeb klientów.
Tekst wygenerowany przez AI