Firma ELLEKTRA świadczy kompleksowe usługi elektryczne, obejmujące zarówno duże projekty, jak i drobne naprawy. Specjalizujemy się w instalacjach elektrycznych w mieszkaniach, domach jednorodzinnych oraz obiektach przemysłowych. Nasze usługi... obejmują montaż nowych instalacji, modernizację starych rozdzielnic, a także instalację domofonów i oświetlenia LED. Dzięki naszym elektrykom, którzy posiadają odpowiednie uprawnienia, zapewniamy najwyższą jakość usług oraz bezpieczeństwo wykonania prac.
Ważnym aspektem naszej działalności są pomiary elektryczne, które wykonujemy zgodnie z obowiązującymi normami. Stan instalacji elektrycznej ma kluczowe znaczenie dla bezpieczeństwa użytkowników. Niewłaściwa kondycja połączeń elektrycznych może prowadzić do nagłych awarii, dlatego oferujemy diagnostykę oraz analizę przyczyn problemów. Nasze usługi są dostępne na terenie Łodzi, Aleksandrowa Łódzkiego i okolic, a także w promieniu 50 km od siedziby firmy.
ELLEKTRA to zespół młodych, wykształconych elektryków, którzy są rzetelni i sumienni w swojej pracy. Cenią czas klienta i stosują nowoczesne technologie, aby dostosować się do indywidualnych potrzeb każdego zlecenia. Nasze referencje od zadowolonych klientów świadczą o wysokiej jakości świadczonych usług, co daje nam komfort otwartej współpracy z firmami, administracjami oraz klientami indywidualnymi.