Oferuję usługi elektryczne w Gnieźnie i okolicach, specjalizując się w drobnych naprawach w domach i mieszkaniach. W mojej ofercie znajduje się montaż oraz wymiana żyrandoli, lamp i plafonów, a także naprawa i wymiana gniazdek oraz włączników.... Zajmuję się również podłączaniem sprzętu AGD, takiego jak płyty grzewcze, piekarniki i okapy. Moje usługi obejmują także usuwanie drobnych usterek elektrycznych oraz wymianę bezpieczników, co pozwala na poprawę bezpieczeństwa instalacji elektrycznej w Twoim domu.
Dlaczego warto skorzystać z moich usług? Posiadam uprawnienia SEP, co gwarantuje, że prace wykonuję zgodnie z obowiązującymi normami i zasadami bezpieczeństwa. Oferuję szybkie terminy realizacji oraz uczciwe ceny, bez ukrytych kosztów. Chętnie podejmuję się małych zleceń, które często są problematyczne dla większych firm, co czyni moją ofertę bardziej dostępną dla klientów.
Działam na rynku od 2017 roku, co pozwoliło mi zdobyć doświadczenie w zakresie drobnych prac elektrycznych. Każde zlecenie traktuję indywidualnie, tłumacząc klientowi, co i dlaczego jest robione, co pozwala na uniknięcie pośpiechu i stresu. Moim celem jest zapewnienie najwyższej jakości usług oraz pełne zadowolenie klientów.