Inst-el to firma oferująca kompleksowe usługi elektryczne, która działa na rynku od ponad 15 lat. Specjalizujemy się w montażu instalacji elektrycznych, odbiorach nowych instalacji oraz przeprowadzaniu okresowych przeglądów. Nasza oferta... skierowana jest zarówno do osób fizycznych, jak i przedsiębiorstw oraz obiektów wytwarzania energii. Dzięki szerokiemu wachlarzowi umiejętności oraz wykształceniu elektrycznemu, podejmujemy się różnorodnych projektów, które wymagają wiedzy i kreatywności.
W naszej pracy stawiamy na profesjonalizm i bezpieczeństwo. Regularnie aktualizujemy nasze umiejętności, aby nadążać za nowinkami i trendami w branży elektrycznej. Oferujemy również pomoc w doborze sprzętu oraz materiałów, co pozwala nam dostosować się do indywidualnych potrzeb klientów. Nasze usługi obejmują m.in. modernizację instalacji, wymianę tablic licznikowych oraz budowę linii elektroenergetycznych.
Zachęcamy do skorzystania z naszych usług, które charakteryzują się przystępnymi cenami oraz gwarancją satysfakcji. Jesteśmy otwarci na współpracę i chętnie odpowiemy na wszelkie pytania dotyczące naszych usług elektrycznych.