Firma ELRAD-INSTAL oferuje kompleksowe usługi elektroinstalacyjne w Czerwionce-Leszczynach oraz okolicznych miejscowościach. Specjalizujemy się w instalacjach elektrycznych, komputerowych, telewizyjnych oraz domofonowych. Nasze usługi obejmują... zarówno montaż nowych instalacji, jak i modernizację oraz naprawę istniejących. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu w branży oraz ciągłemu podnoszeniu kwalifikacji, zapewniamy najwyższą jakość świadczonych usług.
Nasza oferta obejmuje również instalacje alarmowe i monitoring, a także podłączanie urządzeń AGD. Wykonujemy prace związane z oświetleniem, w tym montaż oświetlenia LED oraz automatyki oświetleniowej. Dodatkowo zajmujemy się automatyką bram i drzwi garażowych, co pozwala na wygodne i bezpieczne korzystanie z tych rozwiązań. Cechuje nas indywidualne podejście do klienta oraz terminowe wykonanie zleceń.
Współpraca z nami przebiega w kilku etapach, od kontaktu telefonicznego lub e-mailowego, przez spotkanie i zapoznanie się z problemem, aż po realizację zlecenia. Oferujemy również korzystne warunki współpracy oraz sporządzamy szczegółowe kosztorysy. Naszym celem jest zaspokojenie potrzeb klientów oraz dostarczenie im najlepszych rozwiązań w zakresie elektroinstalacji.