Firma ELREM-PLUS została założona w 1990 r. przez Wojciecha Pluskotę jako małe przedsiębiorstwo rzemieślnicze, początkowo zatrudniające dwóch pracowników. Systematycznie zwiększając zakres wykonywanych usług, zdobywaliśmy nie tylko kolejnych... klientów, ale również nowych, wykształconych i doświadczonych pracowników. Obecnie specjalizujemy się głównie w zakresie instalatorstwa elektrycznego, wykonując prace na terenie całego kraju. Naszymi klientami są zarówno osoby prywatne, jak również instytucje państwowe, m.in. placówki oświaty, nadleśnictwa oraz jednostki przemysłowe.
Współpracujemy z ENEA S.A. w zakresie wykonywania przyłączy energetycznych. Od początku istnienia kształcimy uczniów w zawodzie elektryk, do dnia dzisiejszego wyszkoliliśmy ponad 50 młodych ludzi. Nasza oferta obejmuje szeroki zakres usług, w tym instalacje wewnętrzne, linie napowietrzne i kablowe średniego i niskiego napięcia, instalacje odgromowe oraz pomiary skuteczności zerowania i oporności izolacji.
Dysponujemy specjalistycznym sprzętem, który gwarantuje dobre wykonanie podjętych przez nas zadań. Wykonujemy również usługi minikoparką, co pozwala nam na realizację różnorodnych projektów budowlanych. Nasze doświadczenie oraz zaangażowanie w jakość usług sprawiają, że jesteśmy zaufanym partnerem w branży elektryczno-budowlanej.