ELTEC Global Electric sp. z o.o. specjalizuje się w wykonywaniu instalacji elektrycznych dla przemysłu, obiektów użyteczności publicznej oraz inwestorów prywatnych. Nasza oferta obejmuje montaż tras kablowych, układanie kabli, prefabrykację i... modernizację rozdzielni elektrycznych, a także montaż osprzętu elektrycznego. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu w branży, zrealizowaliśmy wiele projektów, które potwierdzają naszą wysoką jakość usług oraz profesjonalizm. Działamy na terenie Polski oraz krajów Unii Europejskiej, co pozwala nam na zdobycie szerokiego grona zadowolonych klientów.
W ramach naszej działalności oferujemy również usługi w zakresie automatyki, w tym montaż przetworników i czujników oraz wykonywanie układów sterowania. Nasze pomiary obejmują okresowe przeglądy instalacji elektrycznych, co zapewnia bezpieczeństwo i niezawodność systemów. Dodatkowo, zajmujemy się kompleksowym wykonawstwem instalacji fotowoltaicznych, co wpisuje się w naszą misję dostarczania nowoczesnych i energooszczędnych rozwiązań.
Nasze podejście do każdego projektu opiera się na zaangażowaniu i dbałości o najwyższe standardy. Każda realizacja to dla nas nowe wyzwanie, które podejmujemy z pełnym profesjonalizmem. Dzięki innowacyjnym technologiom i wykwalifikowanej kadrze, jesteśmy w stanie sprostać nawet najbardziej wymagającym zadaniom.