EMCARO to firma zajmująca się profesjonalnym auto detailingiem, która powstała z pasji do motoryzacji. Od 2019 roku oferujemy kompleksową pielęgnację samochodów, zapewniając najwyższą jakość usług. Nasze doświadczenie oraz międzynarodowe... certyfikaty potwierdzają nasze umiejętności i kompetencje w branży. W naszej ofercie znajdują się usługi takie jak mycie detailingowe, korekta lakieru, nakładanie powłok ceramicznych oraz folie ochronne PPF. Dbamy o każdy detal, aby Twój samochód wyglądał jak nowy.
Nasza oferta skierowana jest do właścicieli pojazdów z całego województwa Śląskiego oraz całej Polski. Obsługujemy zarówno klientów indywidualnych, jak i firmy z flotą samochodową oraz dealerów aut. Dzięki naszym usługom, klienci z takich miejscowości jak Zawiercie, Katowice, czy Łódź mogą cieszyć się perfekcyjnie zadbanym autem. Nasze podejście do klienta oraz dbałość o szczegóły sprawiają, że jesteśmy liderem w branży auto detailingu w regionie.
W EMCARO korzystamy tylko z najlepszych produktów dostępnych na rynku, co gwarantuje trwałość i bezpieczeństwo naszych usług. Nasz zespół nieustannie podnosi swoje kwalifikacje, aby sprostać oczekiwaniom nawet najbardziej wymagających klientów. Zaufaj nam i przekonaj się, jak wiele możemy zrobić dla Twojego samochodu.