English Communication Studio to szkoła języka angielskiego z siedzibą w Strzegomiu, która oferuje naukę zarówno dla dzieci, jak i dorosłych. Nasze zajęcia prowadzone są w małych grupach, co pozwala na indywidualne podejście do każdego ucznia.... Koncentrujemy się na poprawnej wymowie oraz umiejętności komunikacji w języku angielskim, co jest kluczowe w nauce. Wykorzystujemy profesjonalne materiały dydaktyczne z Oxford i Cambridge, które urozmaicają proces nauki i sprawiają, że lekcje są ciekawe oraz angażujące.
W naszej ofercie znajdują się kursy przygotowujące do egzaminów, takich jak ósmoklasista czy matura, a także kursy biznesowe i turystyczne dla dorosłych. Dzięki elastycznemu podejściu, dostosowujemy harmonogram zajęć do potrzeb uczniów, co pozwala na efektywną naukę. Nasza kadra nauczycielska, z Panią Agnieszką na czele, posiada doświadczenie w pracy z różnymi grupami wiekowymi i potrafi wydobyć z uczniów ich potencjał językowy.
Atmosfera zajęć jest przyjazna i sprzyjająca nauce, co potwierdzają liczne pozytywne opinie naszych uczniów. W English Communication Studio stawiamy na rozwój pasji do języka angielskiego oraz na budowanie pewności siebie w komunikacji. Nasze zajęcia są nie tylko edukacyjne, ale również przyjemne, co sprawia, że uczniowie chętnie uczestniczą w lekcjach.