English House to szkoła językowa, która oferuje kursy języka angielskiego, niemieckiego oraz hiszpańskiego. Nasza oferta skierowana jest do osób w każdym wieku, a zajęcia prowadzone są na różnych poziomach zaawansowania, zgodnie z europejską skalą
biegłości językowej. Uczymy w małych grupach, co pozwala na indywidualne podejście do każdego kursanta i zwiększa efektywność nauki. Oferujemy różne formy płatności, w tym miesięczne, semestralne oraz roczne, co ułatwia dostosowanie się do potrzeb naszych uczniów.
Nasza szkoła to nie tylko nauka języka, ale także poznawanie kultury i zwyczajów krajów, w których te języki są używane. W ramach kursów organizujemy darmowe warsztaty tematyczne, takie jak „English is cool”, które obejmują różnorodne zagadnienia, od codziennego użycia języka po wirtualne wycieczki. Dzięki temu nasi kursanci mają okazję rozwijać swoje umiejętności w praktyczny sposób, co czyni naukę bardziej interesującą i angażującą.
W English House stawiamy na metodę komunikatywną, która pozwala na szybkie nabycie umiejętności mówienia. Nasza kadra lektorska to doświadczeni nauczyciele, którzy nie tylko uczą języka, ale także pomagają pokonać bariery językowe i lęk przed mówieniem. Serdecznie zapraszamy do zapisów na kursy oraz na darmowe lekcje próbne, które dają możliwość zapoznania się z naszą metodą nauczania.