Angielski Wawer to szkoła języka angielskiego, która oferuje kursy dla dzieci i młodzieży w Warszawie. Nasza placówka działa od 1991 roku, co świadczy o naszym doświadczeniu i zaangażowaniu w nauczanie. Oferujemy różnorodne formy zajęć, w tym... lekcje stacjonarne, zdalne oraz hybrydowe, dostosowane do potrzeb uczniów. Grupy liczą od 2 do 8 osób, co pozwala na indywidualne podejście do każdego ucznia. Nasze zajęcia prowadzą wykwalifikowani nauczyciele, w tym native speakerzy, którzy dbają o przyjazną atmosferę i skuteczną naukę.
W naszej ofercie znajdują się kursy przygotowujące do egzaminów, takich jak FCE, CAE, CPE, IELTS oraz TOEFL. Oferujemy również zajęcia dla przedszkolaków oraz kursy indywidualne, które trwają od 30 do 60 minut. Dodatkowo, odbieramy dzieci ze szkolnych świetlic i odwozimy je po zajęciach, co ułatwia rodzicom organizację czasu. Nasza szkoła to miejsce, gdzie angielski staje się pasją, a nauka przynosi radość i satysfakcję.
Zachęcamy do zapisów na kursy, które rozpoczną się w połowie sierpnia. Dajmy szansę naszym dzieciom na rozwój językowy, który otworzy przed nimi drzwi do przyszłości. Wspólnie możemy stworzyć przyjazne i inspirujące środowisko do nauki języka angielskiego.