English School to szkoła językowa z siedzibą w Zielonej Górze, oferująca kursy języka angielskiego i niemieckiego na wszystkich poziomach zaawansowania. Nasza oferta obejmuje zajęcia dla dzieci, młodzieży oraz dorosłych, a także kursy biznesowe i... branżowe. Prowadzimy zajęcia w małych grupach, co pozwala na indywidualne podejście do każdego ucznia. Dostosowujemy harmonogram zajęć do potrzeb naszych klientów, oferując możliwość nauki w tygodniu oraz w weekendy.
W English School kładziemy duży nacisk na jakość nauczania. Posiadamy certyfikat TGLS Quality Alliance, co potwierdza nasze zaangażowanie w stosowanie wysokich standardów edukacyjnych. Przygotowujemy naszych uczniów do międzynarodowych certyfikatów oraz egzaminów publicznych, co zwiększa ich szanse na rynku pracy. Nasze metody nauczania są nowoczesne i dostosowane do potrzeb współczesnych uczniów, co sprawia, że nauka staje się przyjemnością.
Zachęcamy do skorzystania z naszych kursów, które są dostępne zarówno stacjonarnie, jak i online. Dzięki temu każdy może uczyć się w dogodnym dla siebie czasie i miejscu. Nasza szkoła to idealne miejsce dla tych, którzy pragną rozwijać swoje umiejętności językowe w przyjaznej atmosferze.