ENJOY to rodzinna szkoła języków obcych z 20-letnią tradycją, która oferuje kursy w przyjaznej atmosferze. Nasza lokalizacja na Łazarzu w Poznaniu sprawia, że łatwo do nas dotrzeć. Uczymy w małych grupach, co pozwala na efektywną naukę i... indywidualne podejście do każdego ucznia. Oferujemy kursy z języka angielskiego, niemieckiego, hiszpańskiego, włoskiego, francuskiego oraz polskiego dla obcokrajowców.
Nasze zajęcia prowadzone są przez wykwalifikowanych lektorów, którzy stosują metodę komunikatywną, skupiając się na praktycznych umiejętnościach językowych. Dzięki temu uczniowie mają możliwość aktywnego uczestnictwa w lekcjach, co sprzyja lepszemu przyswajaniu wiedzy. Oferujemy różnorodne formy zajęć, w tym lekcje indywidualne oraz kursy dla firm, dostosowane do potrzeb klientów.
W ENJOY stawiamy na konwersacje i naturalną komunikację, co sprawia, że nauka staje się przyjemnością. Każdy kursant otrzymuje podręcznik gratis, a zajęcia odbywają się w dogodnych godzinach, co pozwala na elastyczne dopasowanie do planu dnia. Nasza szkoła to idealne miejsce dla dorosłych, studentów, licealistów oraz dzieci, które pragną rozwijać swoje umiejętności językowe.