Estyma Ubezpieczenia to agencja ubezpieczeniowa z siedzibą w Lesznie, która specjalizuje się w doradztwie oraz sprzedaży różnorodnych produktów ubezpieczeniowych. Oferujemy kompleksową obsługę zarówno dla osób fizycznych, jak i dla podmiotów... gospodarczych. Współpracujemy z dwudziestoma towarzystwami ubezpieczeniowymi, co pozwala nam na dostarczenie szerokiej gamy ubezpieczeń, w tym komunikacyjnych, majątkowych, firmowych, transportowych, rolnych oraz życiowych. Nasze wieloletnie doświadczenie oraz wyszkolony zespół pracowników gwarantują, że każde ubezpieczenie jest zawierane solidnie i na optymalnych warunkach.
W Estyma Ubezpieczenia stawiamy na indywidualne podejście do klienta. Pomagamy dobrać najkorzystniejszy zakres ochrony, kierując się dobrem i potrzebami naszych klientów. Oferujemy również możliwość zawarcia ubezpieczeń zdalnie, co umożliwia wygodne dostosowanie oferty do potrzeb klienta bez konieczności wizyty w biurze. Nasze biuro w Lesznie to miejsce, gdzie w miłej atmosferze można omówić wszystkie szczegóły dotyczące ubezpieczeń przy filiżance kawy.
Dzięki współpracy z wiarygodnymi partnerami, zapewniamy naszym klientom poczucie bezpieczeństwa i spokoju o przyszłość. Oferujemy również atrakcyjne promocje, takie jak zniżki na ubezpieczenia komunikacyjne, co czyni naszą ofertę jeszcze bardziej konkurencyjną na rynku.