Excom to autoryzowany partner Dell, który oferuje szeroki wybór laptopów, komputerów stacjonarnych oraz stacji roboczych. W naszej ofercie znajdują się zarówno nowe, jak i poleasingowe urządzenia, które spełniają oczekiwania nawet najbardziej... wymagających użytkowników. Dzięki współpracy z Dell, zapewniamy produkty najwyższej jakości, które są idealne do pracy w różnych branżach, w tym CAD i CAM.
Nasze laptopy i stacje robocze są wyposażone w nowoczesne procesory, dużą ilość pamięci RAM oraz szybkie dyski SSD, co gwarantuje płynne działanie aplikacji i programów. Oferujemy również akcesoria, takie jak torby, pokrowce oraz stacje dokujące, które ułatwiają codzienną pracę. Dzięki darmowej wysyłce na terenie Polski oraz atrakcyjnym warunkom leasingu, zakupy w Excom są szybkie i wygodne.
W Excom stawiamy na bezpieczeństwo zakupów, oferując 14 dni na zwrot oraz gwarancję producenta. Nasza infolinia jest dostępna dla klientów, którzy potrzebują pomocy w wyborze odpowiedniego sprzętu. Jesteśmy również partnerem programu Microsoft Authorized Refurbished, co oznacza, że wszystkie poleasingowe komputery są dostarczane z legalnym systemem operacyjnym Windows. Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą i skorzystania z wyjątkowych promocji.